Slide Замовляй друковану версію

Слово про Слово
Зручний роздатковий матеріал для
ваших заходів
  Замовити газету Детальніше про видання

Хто ми? Інформація про газету

  1. Газета Слово про Слово дає можливість займатися євангелизмом системно і організовано. Так як газета виходить один раз на місяць, то це означає, що по крайній мірі один раз в місяць ви точно будете займатися благовістям, розповсюджуючи газету.
  2. Євангелізаційна газета може бути трампліном до розмови про Христа. Адже кожен номер розкриває якусь актуальну тему, з якої завжди можна почати розмову.
  3. Євангелізаційна газета, може допомогти мобілізувати вашу церкву до активного благовістя. Не потрібно особливих зусиль і вміння для того, щоб комусь подарувати газету, але це дає можливість бути залученим кожному – від малого до старшого.

4. Євангелізаційна газета дає вам можливість познайомитися з людьми, які цікавляться духовними питаннями.

5.  Євангелізаційна газета дає можливість підтримувати постійні стосунки з одними і тими самими людьми, тим самим кожного місяця розмовляти на духовні теми.

6.  Газета – це дешевий метод євангелізації. Для того, щоб організувати якийсь масовий захід, потрібно потратити купу коштів, які, здебільшого, вкладаються в проведення гарної програми. Розповсюдження газети дає можливість вкладати саме в людину, якій ви її даруєте.

Християнські новини

Новини, коментарі, аналітика, що висвітлює релігійну тематику в Україні та світі з християнської точки зору.

Християнські статті

Статті різних жанрів і стилів, авторські блоги, оповідання, притчі, поезія. Відповіді на сучасні проблеми, аналітика. Легка та зрозуміла форма подачі матеріалу.

Блоги лідерів думок

Блоги відомих християн, лідерів думок, пасторів, авторів книг, журналістів.

Біографії відомих християн

Про відомих. Біографії знаменитих християн, вчених, політиків, письменників, громадських діячів…
Слово про Слово

Видання, яке не схоже на інші Замовляйте зразок прямо зараз, і ми надішлемо його вам безкоштовно.

  • В кожному номері найкращі статті на самі важливі і актуальні теми.
  • Не просто події і факти, а цілісна інформація про все, що стосується віри в Бога, спасіння і життя людини.
  • Газета друкується лише на високоякісному папері.
  • 10 різноманітних рубрик
  • Різноманітність жанрів: публіцистика, духовна стаття, проза, поезія та інше.
  • А-3 формат, 4 сторінки, дві з них повноколірні.
  • У кожному номері є матеріал, який говорить про важливісь віри в Христа.
  • Виходить кожного місяця, 12 разів на рік.
  • Тираж не обмежений

Що про нас говорять партнери? Відгуки наших партнерів, які посійно розповсюджують газету Слово про Слово!

Руслан Мандзюк Пастор церкви м. Почаїв

У нас є двоє братів які займаються розповсюдженням газети “Слово про Слово”. Газета дає можливість зав’язувати розмову з жителями Почаєва і оточуючих сіл. Нерідко з нами в розмову вступають навіть студенти православної духовної семінарії.Тобто, газета служить інструментом для безпосереднього спілкування з людьми..

Ярослав Ямнич Благовісник м. Стрий

Газета «Слово про Слово» допомагає мені в бібліотечному служінні. Газета дає гарний привід почати розмову, на теми, які піднімаються в номері. Ми маємо постійних читачів, які очікують кожен наступний номер. Є люди, які залишили свої адреси, щоб про них не забули наступного разу.
Разом з тим, це чудова можливість для людей з нашої церкви, подарувати своїм рідним газету, тим самим нагадуючи їм про Христа

Василь Худяк Голова Івано-Франківського ООЦ ЄХБ

Коли мені до рук попав примірник газети “Слово про Слово” я подумав: “саме такою і має бути газета для благовістя”. Красива поліграфія, добре підібраний матеріал на визначену тематику, прості для розуміння і цікаві статті, ще й до того недорого – це і є тими складовими, що привертають увагу людей.
Ми робимо наголос не на кількості розданої літератури, а на тривалості, якісного особистого благовістя, в якому газета “Слово про Слово” є хорошим помічником.

Підписуйтеся на електронну версію Слово про Слово Отримуйте останні новини, статті, аналітику на свою електронну пошту!

Анатолій Якобчук Засновник і редактор Слово про Слово

Радий вітати на сторінці  газети «Слово про Слово». Мене звати Анатолій Якобчук, я є засновником і редактором цього видання з 2012 року.

Євангелізація – це одна з найголовніших справ, якою я займаюся. Газета для мене – це інструмент, через який я поширюю Євангеліє.

У своєму маленькому місті ми щомісяця розповсюджуємо понад тисячу примірників «Слово про Слово». Щоразу я бачу, як люди реагують на пропозицію взяти газету. Я більше і більше переконуюсь у важливості і необхідності проповідувати Слово Боже, у тому числі і в такий спосіб.

Газета «Слово про Слово» – це унікальна можливість церкві виконати свою місію – нести вість не десяткам людей, а сотням і тисячам.

Замовляйте газету прямо зараз!